DOTS81-28 Haziranda KBS2 JYJ Gwangju konserini yayınlayacak

Türkçe çeviri: EsraDOT_Turkey

Hayranlarının desteğine karşılık olarak JYJ (Jaejoong, Yoochun, Junsu) bir tekrar konseri yapacak.

JYJ’in bir önceki Busan konseri biletleri tamamen tükenmişti. Ayın 26’sında 7 pm’de Yunju Comprehensive Gymnasium’da JYJ “Dünya Turu Konseri Gwangju”ile bir kez daha hayranlarına dünya sahnesini gösterecekler.

JYJ teşekkürlerini şöyle sundu: “Sadece Koreli fanlar değil ayrıca dünyanın 4 bir yanından gelen diğer hayranlarla buluştuğumuz için minnettarız –sadece Tayland, Tayvan, Çin değil ayrıca Kanada ve USA’nın 4 şehri ve Busan. Bu dünya turu özellikle üzerine düştüğümüz bir konser çünkü bu sayede dünya çapındaki albümümüz ve kendi yaptığımız şarkılar ile birçok faklı yanımızı gösterme şansımız var.”

KBS2’nin “Sang Sang Jungbo Tong” programı ile konser ayın 28’inde yayınlanacak Üyeler tarafından yapılan röportajları ile bilindiği için çok fazla ilgi topluyor.

Diğer yandan konserden sonra JYJ solo aktivitelere odaklanmayı planlıyor. Park Yoochun MBC’nin Miss Ripley ile izleyiciler ile buluşuyor. Kim Junsu Temmuz başından itibaren Sungnam Art Center Opera House’da yapılacak olan Mozart müzikalinin tekrar performanslarında rol alacak. Kim Jaejoong’un ise yerel bir dramada oynaması gündemde.

Kaynak: TV Daily

Çeviri: JYJ3
Link: http://jyj3.net/2011/06/22/news-jyjs-gwang…bs2-on-june-28/

This entry was posted in Türkçe and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a comment